Over Reatus

Reatus, doet er recht aan!

Reatus behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers. Dit kunnen slachtoffers zijn naar aanleiding van een verkeersongeval of een arbeidsongeval, maar ook slachtoffers van medische missers. Wij werken dus voor slachtoffers van een ongeval en niet voor verzekeraars.

Ons motto:

Reatus, doet er recht aan! Oftewel, wij zorgen er voor dat onze cliënten die slachtoffer zijn van een ongeval, het leed zo goed mogelijk wordt gecompenseerd. Reatus kan het leed niet terugdraaien, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat de waarde van het leed goed in kaart wordt gebracht en door de tegenpartij gecompenseerd wordt middels een schadevergoeding.

Onze missie

Helaas komen wij in de letselbranche te vaak slachtoffers tegen die benadeeld zijn door verzekeraars, behandelaren en/of revalidatieklinieken. Dit kan aan allerlei factoren liggen, bijvoorbeeld onwetendheid over de rechten van het slachtoffer, de verzekeraars die zo min mogelijk willen uitkeren of een taalbarrière van het slachtoffer die niet in Nederland is geboren en getogen.

Dit kan niet zo langer! Wij vinden dat bij het in behandeling nemen van het dossier, het slachtoffer centraal staat. Het belang van het slachtoffer staat te allen tijde voorop.

Met onze expertise, betrokkenheid en volhardingsvermogen bereiken wij het beste resultaat voor onze cliënten. Daar slagen wij in omdat wij de letselschadebranche en de diverse belangen kennen en ieder vraagstuk op het gebied van letselschade, arbeidsongeschiktheid en kunnen beantwoorden. Wij creëren een positieve uitzicht in een tijd van onzekerheid, pijn en herstel.

  • Ik heb in 2015 een auto ongeluk gehad, de tegenpartij reed door rood en we kregen een botsing. Ik had 6 maanden lang moeite met lopen. Hierdoor heb ik geen arbeid kunnen verrichten. Gelukkig heeft Reatus mijn belangen behartig en heb ik alsnog vergoeding kunnen ontvangen.
    Henk van Enken

Wij behartigen je belangen.

Je bent slachtoffer geworden van een ongeval en je vraagt jezelf af wat er allemaal bij komt kijken. Wij helpen je graag in deze pijnlijke en onzekere tijd.

Over Majda Chouaibi

Majda Chouaibi is sinds 2014 werkzaam als bedrijfsjuriste. Zij heeft expertise in het bedrijfsrecht. Majda heeft in 2016 een auto-ongeluk gehad en zij heeft hierdoor letsel opgelopen. Doordat de behandeling van haar dossier niet vlekkeloos liep, had ze niet alleen met letsel te maken, maar ook met de stress die het meebracht om alles te regelen rondom haar letselschadedossier. Reden om een andere jurist/advocaat te zoeken. Zij heeft daarbij de hulp van Jan Houkes ingeschakeld.

Na het herstel van Majda dacht zij: "Dit nooit meer, voor geen enkel letselschadeslachtoffer." Zij en Jan hebben samen besloten om Reatus op te starten. Majda is hierdoor niet alleen letselschadejuriste, maar ook ervaringsdeskundige! Door haar inleven kan zij dit omzetten naar iets moois, namelijk het kunnen in het slachtoffer en zij kan de verhaalsmogelijkheden helder en duidelijk uitleggen. De cliënten voelen zich begrepen en in een tijd van onzekerheid is begrip en inlevingsvermogen zeer belangrijk.
Helpdesk Facebook Messenger
× Hoe kan ik je helpen?